NOTRE SIA

Digitālais un satura mārketings.

Notre digitālā satura aģentūra

SIA Notre – 20+ speciālistu komanda ar vairāku gadu pieredzi digitālajā un satura mārketingā.
Esam realizējuši vairāk kā 90 projektus, strādājam lielākoties ilgtermiņā ar mūsu 25 klientiem, kas, lielākoties ir vidēji, vidēji lieli uzņēmumi un jaunuzņēmumi no Latvijas, daži no Baltijas.

Mūsu pieeja atšķiras ar to, ka sadarbojamies ar klientiem kā ilgtermiņa stratēģiskais partneris.
Ar vienu līgumu un mēneša maksu, kas parasti ir zemāka kā algot vienu štata mārketinga darbinieku, nodrošinām klientiem veselu komandu.
Mums ir:
* stratēģiskie speciālisti – izstrādājam un realizējam mārketinga stratēģijas, īstermiņa kampaņas un gada mērķa kampaņas
* analītiķi un reklāmu speciālisti – balstoties uz lietotāja pieredzi un datiem, izstrādājam reklāmas kampaņas Google, Facebook, Linkedin in citos kanālos
* satura speciālisti – tekstu autori, dizaineri, fotogrāfi, video speciālisti, animāciju izstrādātāji.
* web izstrādes komanda – lietotāja pieredzes UX speciālisti, UI dizaineri, copywriteri, WordPress, Shopify izstrādātāji. Spējam izstrādāt un uzturēt, ilgtermiņā apkalpot un uzlabot (mērot lietotāju uzvedību un aktivitāti) mājas lapas, sākot no vienkāršām piezemēšanās lapām, beidzot ar sarežģītiem ekomercijas risinājumiem.

NOTRE SIA

Doma laukums 2, Rīga, LV-1050
P.-Pk., 9.00- 18:00

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu  sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top