Lai nodrošinātu uzņemējdarbības vides izaugsmi, Latvijas Biznesa klubs (LBK) radis iespēju ierobežotam vietējo uzņēmumu skaitam nodrošināt dalību īpašā biznesa izglītības atbalsta programmā. Tās ietvaros uzņēmumi var apmeklēt seminārus, maksājot tikai nelielu līdzmaksājumu- ne vairāk kā 17 % no katra semināra vērtības.

Piedāvājam iepazīties ar LBK biznesa izglītības atbalsta programmas partnera- biznesa izglītības centra Biznesa Akadēmija plānoto semināru grafiku. Uzņēmums var pieteikt vienu vai vairākus pārstāvjus dalībai interesējošos semināros, maksājot tikai ne vairāk kā 17 % par katru no tiem. Ja izvēlēsieties apmeklēt visus no piedāvājumā esošajiem semināriem, maksa par pilnu apmācību paketi uzņēmumam sastādīs tikai 15% no standarta samaksas apjoma.

Turklāt, piesakot vienu vietu, katru semināru var apmeklēt cits cilvēks- attiecīgi tas, kuram konkrēta tēma ir vairāk noderīga.

Lai pieteiktos atbalsta saņemšanai, aizpildiet pielikuma esošo semināru grafiku- ar “X” norādot, kuriem no minētajiem semināriem vēlaties pieteikties, un nosūtiet to uz e-pastu: info@biznesaklubs.lv, norādot sava uzņēmuma rekvizītus un kontaktinformāciju.

Lūdzu iesūtīt informāciju ne vēlāk par š.g. 15. septembri.

Ar cieņu,
Linda Upīte
LBK projektu vadītāja
info@biznesaklubs.lv
22377140

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top