23. aprīļa rītā pie Mārupītes pulcējās Mārupes novada Domes darbinieki, biedrības “Mārupes uzņēmēji” dalībnieki un citi čakli talkotāji, lai kopīgi sakoptu Mārupītes krastus. Kopējais talcinieku skaits bija ap 70 cilvēkiem.

DSCN5353

Darba bija daudz – lapu un zaru vākšana, upītes krastu atbrīvošana no atkritumiem, zaru šķeldošana un ugunskuru kurināšana.

Pēc labi padarīta darba visi pulcējās uz kopīgu zupas ēšanu, kuru nodrošināja Mārupes novada Dome, saldajam SIA “Kreiss” bija sarupējis klinģeri, bet visu talcinieku priekam biedrības “Mārupes uzņēmēji” dalībnieki bija sarūpējuši loteriju, kur visas lozes bija pilnas!

DSCN5336

Paldies par sarūpētajām balvām: SIA “SilJa”, SIA “MADARA Cosmetics”, VAS Lidosta “Rīga”, SIA “Rolling”, SIA “Appollo Baltic”, SIA “Kreiss”, SIA “Prolux”, saloniem “Beauty station” un Studio figura, restorānam “Hercogs” un stādaudzētavai “Blīdene”! Paldies arī Dailes teātrim par ielūgumiem uz mūziklu “Žanna d`Arka” !

Paldies arī deju grupai “Chill out” par priekšnesumu!

Fotogrāfijas no talkas apskatāmas te: galerija

Talku organizēja Mārupes novada Dome sadarbībā ar biedrību “Mārupes uzņēmēji.

Par zaļu un sakoptu Mārupi!

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top