11.03.2015. aizvadīta ikgadējā biedrības kopsapulce.

Kopsapulces darba kārtībā bija iekļauta 2015. gada pārskata apstiprināšana, revīzijas komisijas ziņojuma prezentācija, 2016. gada prioritāšu un budžeta apstiprināšana,  kā arī valdes un revīzijas komisijas vēlēšanas.

20160321_202015

Aizklātas balsošanas rezultātā ievēlēta jauna valde, kuras sastāvā turpmāk strādās (fotogrāfijā no kreisās puses): Ēriks Kundziņš (SIA KALO būve), Rūta Skujeniece (SIA MADARA Cosmetics), Evita Sondore (SIA Excellent partner), Svetlana Avene-Aveniņa (SIA Kreiss), Jurijs Baibakovs (zvērināts advokāts).

Pirmajā jaunās valdes sanāksmē ievēlēta arī valdes priekšsēdētāja – Evita Sondore, kura vada uzņēmumu SIA Excellent partner.  Biedrībā iestājās 2015. gada pavasarī un jau pierādījusi sevi kā aktīvu biedrības dalībnieci, tāpēc tika izvirzīta arī biedrības priekšsēdētāja amatam.

Revīzijas komisijas sastāvā ievēlēti: Silvija Puga (SIA VR Projekts), Viesturs Kalniņš, Arnis Āķis (SIA AA Energy Windows).

Vēlam veiksmi un panākumus jaunajai valdei! Izturību un daudz jaunu ideju valdes priekšsēdētajai!

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top