JAUNĀKAIS – Uzņēmēju Vēstis februāra izdevums

Untitled

Februārī iznācis astoņpadsmitais “Uzņēmēju vēstis” izdevums jeb pirmais 2016. gadā! Mārupes novada iedzīvotājiem izdevums tiek piegādāts dzīvesvietā kopā ar novada avīzi “Mārupes Vēstis”.

Arī šajā izdevumā iepazīstinām ar mūsu biedriem –  dažādu jomu pārstāvjiem.  Izdevumā varat lasīt interviju ar SIA “Prolux” valdes priekšsēdētāju Kārli Bodnieku. SIA “Mārupes siltumnīcas” valdes priekšsēdētāja Maruta Kravale informē par siltumnīcu pārbūvi, lai varētu ražot gurķus visu gadu.  SIA “Meliorators J” iepazīstina mārupiešus ar biedrību “Eko line”, kura īsteno videi draudzīgus projektus un izglīto vides jautājumos. Tāpat iespēja plašāk uzzināt par biedrības jaunāko dalībnieku – bērnu attīstības centru “Saulespuķe”, ar kura darbību iepazīstina valdes priekšsēdētāja Sanita Mihējeva.

“Uzņēmēju Vēstis” ir informatīvs izdevums, ar kura starpniecību pavēstām par biedrības aktualitātēm, kā arī informējam novada iedzīvotājus par biedrības “Mārupes uzņēmēji” un citu novada uzņēmumu produktu un pakalpojumu klāstu.

Februāra izdevumu var apskatīt šeit.

Ja interesē reklāmas vai sludinājumu izvietošanas iespējas, lūdzu, sazinieties ar biedrības koordinatori Elīnu Grāvi, mob. 22516333

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top