Seminārs “Par 2h zinošāks” 21. maijā !

PAR DIVĀM STUNDĀM ZINOŠĀKS – 14. seminārs
2015. gada 21. maijā no plkst. 15:00 līdz plkst. 17:00
SIA “SilJa” telpās, Jelgavas ceļš 16, Tīrainē, Mārupes novadā

“ES fondu atbalsta pasākumi 2014.-2020. gada plānošanas periodā – Kā saņemt ES fondu finansējumu?”

Vai vēlies uzzināt kā tieši Tavs uzņēmums var saņemt Eiropas Savienības fondu līdzekļus? Jaunajā ES fondu plānošanas periodā uzņēmējdarbības atbalsts ir viena no galvenajām prioritātēm. Par iespējām un aktualitātēm ES fondu apguvē seminārā “ES fondu atbalsta pasākumi 2014.-2020. gada plānošanas periodā – Kā saņemt ES fondu finansējumu?” Mārupes un citiem pierīgas novadu uzņēmējiem stāstīs:

.        Ekonomikas ministrijas (EM) ES fondu ieviešanas departamenta ES struktūrfondu privātā sektora nodaļas vadītājs Gatis Silovs – par EM pārziņā esošo ES fondu atbalsta pasākumiem jaunajā plānošanas periodā

.        Centrālās finanšu un līgumu aģentūras (CFLA) Klientu apkalpošanas centra vadītāja Dina Kaupere – par sadarbību ar CFLA

Dalība seminārā: BEZ MAKSAS! Semināru organizē biedrība “Mārupes uzņēmēji”.

Plašāka informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: info@marupesuznemeji.lv vai zvanot pa tālruni: +371 22516333. Pieteikšanās līdz 20.05.2015. !

 

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top