KVITES ARCHITECTS SIA

Dažādi ēku attīstības pakalpojumi.

Kvites Architects komanda spēj realizēt augstas sarežģītības projektus industriālo, publisko un privāto ēku jaunbūvju un pārbūvju īstenošanai. Mārupē realizēti vairāk kā 10 ēku projekti, tai skaitā, Mārupes jauniešu centrs, MAN autoservisa un klienta centrs, aviokompānijas SmartLynx ofiss, 4 zvaigžņu viesnīcas “Loop hotel” būvprojekts, un vairāku privātmāju projekti. Mūsu birojs piedāvā dažādus ēku attīstības pakalpojumus, sākot no zemes gabala vai ēkas lietošanas iespēju izpētes un vīzijas izstrādes, līdz akceptēta būvprojekta nodošanas pasūtītājam, lai Jums atvieglotu projektēšanas procesu.

Kvites arhitektu birojā gan pieredzējuši arhitekti, gan arī jauni profesionāļi ar pieredzi un izglītību, kas iegūta Latvijā un Skandināvijā, nodrošina mūsdienīgu pieeju projektēšanā, lai maksimāli ekonomētu pasūtītāja līdzekļus ne tikai projekta ieceres stadijā, bet arī būvniecības laikā. Visi projekti tiek izstrādāti BIM vidē, kas ļauj izmantot augstu projekta detalizācijas pakāpi, un projektēšanas gaitā ir iespējams atrisināt sarežģītus tehnoloģiskus risinājumus, un būvniecības laikā būtiski samazinātu būvniecības izmaksas. Kvites Arhictects kā ģenerālprojektētājs izvēlas tikai labākos sadarbības partnerus, kas spēj nodrošināt līdzvērtīgu projekta kvalitāti.

KVITES ARCHITECTS SIA

Stīpnieku ceļš 30a, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167
P.-Pk., 9.00- 18:00

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu  sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top